Спокусливі та ніжні жіночі подарунки

Спокусливі та ніжні жіночі подарунки

Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і складно. Легко – коли ви відчуваєте її, знаєте її глибоко всередині, здатні передбачити кожне її бажання, її думки, вмієте подарувати їй крила та відчуття польоту. Браян Адамс чудово і ємко описав ці почуття у своїй пісні:

To really love a woman, to understand her.
You've got to know what deep inside
Hear every thought, see every dream,
And give her wings when she wants to fly.

Квіти - позачасові посланці кохання

Складно знайти жінку, яка не захоплюється красою квітів, їхньою ніжністю, крихкістю та вишуканістю. Букет квітів – завжди бажаний та гідний подарунок. А якщо сумніваєтеся, які вибрати квіти, звертайтеся до професійних флористів. Вони завжди допоможуть підібрати букет саме для Вашої жінки чи дівчини, дочки, подруги, онуки.

Чому на День закоханих варто дарувати живі квіти, ми розповідали раніше. Рекомендуємо статтю до прочитання, там ми аргументуємо, чому букет має бути із ZELENA.

Вази: порцелянові, скляні, металеві, керамічні

Креативні та класичні вази, у формі ягід, фруктів та форм людського тіла, у вигляді екзотичних тварин та рослин. Це ще один варіант стильного та функціонального подарунка. До того ж, коли разом із вазою йде оригінально зібраний букет, який підкреслює її красу, такий подарунок не оцінити неможливо.

Скриньки для ювелірних прикрас

Як співалося в ще одній відомій пісні: "Найкращі друзі дівчини - це діаманти". А зберігати їх варто у відповідному місці – елегантній скриньці, яка не тільки допоможе впорядкувати колекцію прикрас, а й збереже їх від потьмяніння.

Саме такі скриньки виробляє WOLF - британська компанія, заснована ще в 1834 році. Вони створили і запатентували особливу технологію LusterLoc™. Вона дозволяє внутрішній обробці скриньок поглинати шкідливі гази, що провокують потьмяніння металу на строк до 35 років.

Аромати для дому - свічки, дифузори, лампи Берже

Французькі аромати для дому неможливо не любити. У них зібрані найчуттєвіші нотки, що занурюють у світ пахощів та затишку. Це може бути парфумований букет квітів, ароматизована свічка або цілий набір з кількох предметів. Особливий подарунок – лампа Берже. Розроблена ще у 19 столітті, вона продовжує не лише ароматизувати, а й очищати повітря, з кожним роком змінюючись та вдосконалюючись.

Аромати для дому допоможуть створити романтичну обстановку ввечері, прокинутися вранці, активізуватися вдень. Сумніваєтеся, який вибрати? Радимо купити аромасвічку або дифузор із ароматом її улюблених квітів. Точно не помилитеся.

Дизайнерські фоторамки – для найцінніших кадрів 

Ще один варіант жіночого подарунка – вишукана фоторамка. Рекомендуємо звернути увагу на рамки з дизайном у вигляді сердець, наприклад, колекцію Heart американського митця Майкла Арама.

На особливу увагу заслуговують фоторамки від ще одного дизайнера, Елада Йіфраха, який творить теж у США, але об'єднує у своїй роботі культури країн усього світу. Це бренд L'Objet. Кожна фоторамка - це тонка ручна дизайнерська робота.

Для їх виготовлення використовують якісну італійську шкіру, кристали Сваровскі, золото 24K та платину, вишукані кріплення, спеціальне покриття, нанесене на поверхню скла. Воно захищає фотографії від вигоряння. Усі вони представлені у розкішних подарункових коробках.

Декор – важливі деталі

Жінки по-особливому відчувають і створюють затишок, де б вони не знаходилися - вдома, на роботі, на відпочинку, у подорожі. Тому прекрасним подарунком жінці може стати і елегантний або екстравагантний предмет декору - свічник, скринька, статуетка, настільна лампа, картина або настінне панно, оригінальне люстерко.

У кожному з цих предметів є своя особливість. Важливо подумати, що найкраще підійде для Вашої леді, що відповідає її смаку та оточуючим предметам.

Дивуйте, балуйте жінок увагою, квітами, подарунками. І не тільки у свята, а просто так, просто тому що Ви їх любите. Даруйте цінне разом з ZELENA!

Читайте також
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Збереження...