Деталі великоднього інтер'єру

Деталі великоднього інтер'єру

Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена свічка в оригінальному свічнику, ефектне блюдо з фарбованими яйцями, фруктами або закусками на святковому столі, букет весняних квітів у незвичайній яскравій вазі - все це і є ті важливі акценти, які змушують інтер'єр грати новими фарбами. І весь цей великодній декор можна купити у ZELENA.

Великодній декор

Саме завдяки декору інтер'єр оживає, і в будинку з'являється його душа - жива, весела, грайлива, жартівлива, задумлива, філософська, сучасна, вінтажна, манірна або феєрична. Вона може бути різною і, одночасно, зі своїм кпізнаваним стилем. Підібрати цікавий великодній декор для дому - не обов'язково означає купити одразу багато предметів, часто досить вибрати всього кілька деталей або навіть одну.

Деталі великоднього інтер'єру, на які рекомендуємо звернути увагу:

Достатньо раз на рік оновлювати хоча б один предмет, і ваш інтер'єр перетворюватиметься. Також можна поєднувати предмети з різних колекцій, навіть зовсім не весняних і великодніх, на перший погляд, але добре працюють з тією ж однією атмосферною деталлю.

Так, наприклад, чудово виглядають разом червона ваза полуничка та колекція тонкого французького фаянсу GIEN – Pont Aux Choux Rubis.

Не менш органічні чаші у вигляді капустяних листків із кроликами та весняна колекція Gien Paris Giverny – свіжа, соковита та ефектна. І так можна підбирати далі, відштовхуючись від кольору, форми або загальної тематики, створюючи свою абсолютно унікальну великодню атмосферу.

Змінюйте інтер'єр з великоднім декором від ZELENA! Насолоджуйтесь кожною миттю, а ми допоможемо відсвяткувати Великдень стильно, навіть у непрості часи. Адже весна прийде попри все!

Читайте також
Збереження...