Як вибрати аромати для дому: весняна колекція

Як вибрати аромати для дому: весняна колекція

Запахи супроводжують нас усе наше життя. Одні навіюють дитячі спогади, інші переносять у світ подорожей та екзотики, треті асоціюються з будинком та дарують затишок. Ароматні аксесуари здатні створити приємну та комфортну атмосферу у всьому будинку, а також стати окрасою інтер'єру. До того ж, їх зручно змінювати від сезону до сезону, вибираючи більш підходящі аромати для дому, їх дизайн та форму. І весна – найкращий час оновити ароматне оздоблення будинку.

Елітні аромати для дому

Найкращі аромати для дому – це аромати, створені на натуральній основі. Такий аромат не викликає дискомфорту, він приємний, затишний, знайомий. Навіть при створенні складних парфумованих композицій для елітних парфумів або парфумованої води використовуються натуральні аромамасла, витяжки та екстракти. Елітні аромати для дому створюються так само. Береться все найкраще, створене природою та людиною, і з їхньої синергії народжуються шедеври.

Який аромат обрати для дому?

Аромати для дому, крім запахів, які вони поширюють, поділяються на різні форми. Це може бути:

Аромати для дому: дифузори

Класичний ароматичний дифузор - це скляна, фарфорова або керамічна посудина, в яку наливається аромат (рідина, що складається з ізопропілового спирту та ефірних олій). У нього ставляться спеціально виготовлені палички із ротангу, верби чи сучасного пористого синтетичного матеріалу. Рідина переміщується по паличці, випаровується та ароматизує повітря. Для контролю інтенсивності ароматизації рекомендується змінювати кількість паличок, а також перевертати їх (для посилення інтенсивності). Якщо площа приміщення велика, краще використовувати кілька дифузорів з однаковим ароматом одночасно.

Також існують інші види дифузорів. Наприклад, ароматизовані квіти або цілі букети. Принцип їх роботи полягає в тому, що на спеціально розроблені та оброблені штучні квіти розпорошується спрей-аромат, який ароматизує простір. Оновити чи посилити його інтенсивність можна новим розпорошенням. І є електродифузори, принцип роботи яких – миттєва холодна дифузія за допомогою ультразвуку, що зберігає натуральні компоненти ефірних олій. Усередині дифузора знаходиться керамічний п'єзоелемент, який завдяки електричному струму видає надшвидкі коливання, що дозволяє поширювати аромат у вигляді пари. Легка пара, що виходить з верхньої частини дифузора, миттєво ароматизує простір.

Аромасвічки

Якщо вам важливо, чим ви дихаєте, аромасвічки повинні бути із ZELENA. Чому? Тому що у нас Ви маєте можливість купити винятково якісні дорогі аромати для дому. Усі парфуми для свічок, які представлені на ZELENA.UA, розробляються у Франції, незалежно від того, з якої країни той чи інший бренд. Натуральний аромат - м'який і ненав'язливий, розкривається в три етапи, як і належить справжньому французькому парфуму. Чого не можна сказати про різкий синтетичний аромат, який найчастіше має одну сильну ноту, а не букет.

Якісні свічки виготовляються переважно із соєвого воску, його ще називають веганським. Перевага таких аромасвічок у тому, що від них немає кіптяви, вони горять рівномірно, і здатність до ароматизації у них вища, ніж у недорогих свічок з парафіну та інших матеріалів. І горять вони до 50% довше за бюджетні аналоги.

Лампи Берже

Лампа Берже - це унікальний спосіб ароматизації та очищення повітря, заснований на каталітичному горінні. Вона створить ідеальну атмосферу всього за 20 хвилин, наповнивши приміщення бажаним парфумом та знищивши до 68% відомих бактерій. До того ж, сам флакон лампи є дизайнерським об'єктом, що також позитивно впливає на створення затишної та комфортної обстановки. Виготовляються флакони з різних матеріалів – скло, кераміка, порцеляна, кришталь.

Аромати для ламп Берже також розробляються у Франції. А особливий гніт має 6 міжнародних патентів і постійно модернізується. Залежно від сезону, як і будь-який інший вид аромату для дому, лампи можна змінити. Міняти самі лампи та аромати. Так, навесні інтуїтивно хочеться чогось свіжого та легкого, тонізуючого та бадьорого. У нашій колекції Ви знайдете аромати для будь-якого настрою та інтер'єру.

Спреї-парфуми для дому

Кімнатний спрей - простий і швидкий спосіб ароматизувати простір, освіжити атмосферу, сховати небажаний запах, а також зробити домашній текстиль, наприклад, білизну або постіль, ароматними. Парфумована рідина міститься у флаконі з розпилювачем і допомагає змінювати атмосферу приміщення практично миттєво.

Аромакамені

Це ще один спосіб ароматизувати текстиль, приміщення, улюблені речі. Достатньо покласти їх у ящик комоду, шафу або покласти в скриньку разом із ключами, або взяти з собою в авто. Аромакамінь є фігуркою з гіпсу або кераміки, просочену натуральними ефірними маслами. Тому, якщо у складі аромакомпозиції міститься ваніль, згодом вона може пожовтіти через свою специфічність.

Коли з часом аромат вивітрюється, аромакамінь можна знову просочити спеціальною парфумованою олією, і він не втратить своїх ароматичних властивостей, а завдяки пористій структурі поступово віддаватиме аромат.

Автомобільні ароматизатори повітря

Проводячи в авто значну частину життя, хочеться і там почуватися комфортно. Для цього є дифузори для авто. Для колекції ароматів ми вибрали дифузори від Maison Berger Paris. Це сучасні металеві круглі дифузори на кліпсі, які кріпляться до дефлектора. Їх дизайн продуманий так само добре, як система ароматизації. Змінні ароматизовані керамічні картриджі легко міняти, до того ж вони мають різні аромати від антизахитувального - до такого, що прибирає запах тютюну чи тварин.

Який аромат вибрати для дому чи авто, залежить від багатьох факторів (індивідуальні уподобання, сезонність, дизайн), але ми постаралися описати особливості більшості найпопулярніших способів ароматизації простору.

Упевнені, кожен із них знайде своїх поціновувачів і стане чудовим подарунком, як із приводу, так і без. Бережіть себе, дбайте про близьких, вибирайте найкраще та даруйте цінне разом з нами!

Читайте також
Мама, матуся, мамуля, муся, ма. Так ми з перших місяців життя називаємо найріднішу та близьку людину - маму. Ніхто у світі не може замінити її, ні ...
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
З чим у вас асоціюється Великдень? Про що ви думаєте, коли вимовляєте чи чуєте це слово? Напевно, в пам'яті виринають пухнасті кролики, курчата і, ...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Збереження...