Не тільки яйця та кролики: Вибираємо великодній декор

Не тільки яйця та кролики: Вибираємо великодній декор

Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святкового декору, домашнього текстилю та аксесуарів для їдальні, Ви зможете відсвяткувати Великдень стильно, навіть у особливий час. Адже навесні, як ніколи, відчувається бажання поновлення. Пірнайте у весняну казку разом із нами!

Обираємо великодній декор

У 2024 році свято Великодня припадає на 5 травня за східною традицією та 31 березня – за західною. Різниця майже на місяць зумовлена тим, що православні та католики користуються різними календарями (юліанським та григоріанським).

Створити великодню атмосферу, крім традиційних фарбованих та розписних яєць та випічки, допоможуть:

  • милі керамічні кролики,
  • полімерні курчата, курочки, півники, качки,
  • овечки, корівки, кішечки з мишенятами,
  • бджілки, мушки, рибки.

Залежно від задуманої композиції, їх можна комбінувати і поєднувати з декором, вазами, посудом, що вже є, щоб загальний настрій інтер'єру був не тільки великоднім, а й гармонійним.

Не тільки яйця та кролики

Для створення своєрідного мосту між тим, що є і тим, що плануєте купити з великоднього декору, рекомендуємо орієнтуватися на колір, форму та матеріал. Наприклад, ваза з лимонами або у формі лимона - яскравий, соковитий весняний декор, що нагадує яйце. Вона допоможе прикрасити інтер'єр на Великдень, а після неї виглядатиме ефектно і по-літньому, не втрачаючи своєї родзинки.

Столовий текстиль у весняно-літніх тонах доповнить великодню атмосферу яскравими фарбами, при цьому він не втратить своєї актуальності до осені. До речі, оновити посуд або купити оригінальну настільну лампу у вигляді кролика - теж відмінний спосіб прикрасити будинок і придбати функціональні предмети, якими можна користуватися цілий рік без прив'язки до свят.

Ви також знайдете у нас чудові ідеї, щоб розважити своїх маленьких кроликів після полювання на яйця. Наприклад, фігурки кролика і ягняти, що стрибають, розважать і повеселять дітей і дорослих своїми стрибками. Можна влаштувати цілі великі Великодні гонки!

А за допомогою підвісок можна всім разом прикрасити великоднє дерево, створивши нову сімейну традицію, якщо раніше таке дерево не прикрашали. Адже свято Великодня - це не стільки про релігію, скільки про сімейні цінності та кохання. Вибирайте декор і прикрашайте будинок разом, радуйте рідних приємними сюрпризами, даруйте квіти та подарунки без приводу, даруйте емоції, даруйте цінне – те, що не забувається. Адже це і є щастя.

Бажаємо світлого Великодня Вам та Вашим сім'ям!

Читайте також
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Збереження...