Новинки від Michael Aram в ZELENA

Новинки від Michael Aram в ZELENA

Майкл Арам - американський художник, скульптор, дизайнер, який черпає своє натхнення з краси навколишнього світу. Часто він створює скульптури із, здавалося б, звичайних предметів, які можна не помічати у повсякденному житті. Він вивів крафт-дизайн до нового рівня. І ось, ми раді анонсувати поповнення колекцій, що полюбилися, і надходження новинок від цього дизайнера. Вони вже чекають на Вас у наших магазинах!

Нові колекції Michael Aram

Колекція Palace досліджує очима Майкла багатство деталей та палацових орнаментів по всьому світу. Вона віддає данину поваги геометрії та складності дизайну Моголів. Класично елегантні форми та матеріали цієї колекції відтворюють арки, різьблені панелі та прикраси натуральним каменем, поширені у палацах на Сході.

«Мені подобається стара приказка про те, що будинок кожної людини – це її палац. Це колекція, яка привнесе до Вашого будинку велич і хитромудрість палацової архітектури в елегантній, але повсякденній манері. Ця колекція — своєрідна подорож у витончений світ, царська архітектура, але що мені подобається в ній, так це дивовижна простота геометричних форм, а також стриманість у грі тон-в-тон зі світлом і тінню поверхонь», — розповідає про своє творіння Майкл Арам.

Колекція Safari основана на красі природи та під враженням від експедицій її дикими місцями. У цій лінійці кольори та несподівані текстури поєднуються таким чином, що створюється відчуття сільської розкоші, непідвладного часу та при цьому такої актуальної та сучасної.

«Під час сафарі Ви можете зустріти зграю тигрів на заході сонця і переконатися, що Ви бачили Десницю Бога. Можливо, Ви побачите лінивий стрибок леопарда, що безтурботно відпочиває на схилі скелі, і забудете в цей момент, як дихати. А можна ще шпигувати за алігаторами, що плавають із невимушеним виглядом, тихо розриваючи водну гладь. Ця яскрава природна краса, видима, коли Ви виходите за межі торованих доріжок, і стала джерелом натхнення для створення цієї колекції», - розповідає Майкл.

Поповнення популярних колекцій

Якщо Ви раніше придивилися дивовижну настільну гру Хрестики нолики, але не встигли її придбати, то зараз у Вас є всі шанси це зробити. Гра знову доступна для замовлення.

Значно поповнилася та розширилася колекція Ivy & Oak. У ній представлено все для освіжаючого відпочинку в саду або на терасі:

Також значно поповнилася колекція Butterfly Ginkgo. У ній з'явились яскраві розписні тарілки, салатники, кавові набори. Те, що треба в період весіль, коли питання подарунків стає особливо актуальним.

Ці та багато інших колекцій від Майкла Арама чекають на своїх майбутніх власників, щоб перетворювати їх життя, прикрашаючи його і стаючи важливою частинкою. Даруйте цінне разом з ZELENA!

Читайте також
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Кохання досконале. Воно чисте, тендітне, ніжне, хвилююче, божевільне, смішне та зворушливе. Кохання дарує ейфорію, розбурхує мурашок на шкірі, зава...
Романтика - це щось високе, хвилююче і незрозуміле, що народжується раптово і з часом виростає на щось більше, якщо говорити про романтичні почуття...
Збереження...