Ода літу: літній декор з морськими нотами

Ода літу: літній декор з морськими нотами

Літо - час відпусток, канікул, відпочинку. Якщо ви не маєте змоги поїхати у відпустку на сонячне узбережжя, наприклад, на Середземномор’я, то воно прийде до вас! Саме так можна описати соковитий літньо-лимонний декор та посуд із літньої колекції ZELENA.

Яскраве поєднання жовтого, блакитного, білого та зеленого кольорів дає приголомшливу картину, що нагадує про море, сонце та Італійську Рив'єру.

Літній декор в ZELENA: створюйте стильний інтер'єр

Яскравими акцентам літнього інтер’єру стануть вази: з лимонами, гранатами, овочами та фруктами. Лимонів забагато не буває! Обирайте саме те, що пасуватиме вашому інтер’єру та настрою. 

Морські колекції в ZELENA

Щоб підтримати середземноморську тему та підкреслити її літній настрій, рекомендуємо використовувати посуд для сервірування в синіх, білих, жовтих тонах. Дуже доречним буде морський декор у вигляді морських зірок, черепашок, коралів, риб.

Освіжаючі морські колекції декору та посуду від світових брендів допоможуть вам створити відповідну атмосферу для тієї чи іншої події.Дизайнерські знахідки та новинки для створення неповторного інтер'єру уже чекають. Лишень обирайте та насолоджуйтесь!

Квіти - символи краси, ніжності та літа!

Квіткові композиції та букети у жовтій, синій, білій гамі стануть гідною окрасою інтер’єру та доповненням до подарунка. Соняхи, троянди, фрезії, хмаринки гортензій виглядатимуть вишукано, елегантно та урочисто.

Соковито-освіжаючі колекції посуду та декору для літнього інтер'єру від європейських брендів чекають своїх майбутніх власників у ZELENA. Шукайте та знаходьте цікавинки, що порадують вас та близьких!

Читайте також
Наші предки з XV століття і до 1700 року святкували Новий рік восени, а саме - у вересні. До речі, 1699 рік був найкоротшим, адже тривав лише три м...
Збереження...