Різдвяна казка від ZELENA: штучні ялинки та новорічний декор уже чекають!

Різдвяна казка від ZELENA: штучні ялинки та новорічний декор уже чекають!

Наші предки з XV століття і до 1700 року святкували Новий рік восени, а саме - у вересні. До речі, 1699 рік був найкоротшим, адже тривав лише три місяці - з вересня по січень. 

Тож вересень - саме той час, коли варто починати обирати новорічний декор, вибирати ялинку та планувати стиль святкування. Ми в ZELENA уже розпочали підготовку та пропонуємо вам зануритись у світ Різдвяних вогників, кульок та прикрас.

Ділимося 5 стилями прикрашених ялинок від ZELENA, що надихнуть вас та подарують відчуття свята вже зараз.

1. Gold & Silver BeautyВишукана краса блакитної хвої підкреслена срібними та золотими прикрасами. Сніжинки, кулі, стрічки у різноманітних дизайнах, але в одному стилі, створюють загальний образ новорічної красуні з колекції штучних ялинок Дуглас Блю.Рекомендуємо звернути увагу на підставки для ялинок, що вирізняються своїм дизайном та матеріалами. Це може бути, наприклад, ваза амфора. Вона підніме ялинку, додавши їй балів у висоті і елегантності, а також звільнить більше місця для подарунків.

2. Stefania Засніжена красуня з колекції Андорра з вогниками вбудованого світла та прикрасами у синіх та білих кольорах. Це настрій зимової прохолоди та свіжості морозного повітря.Ми поєднали вишукані ялинкові прикраси, оформлені в синьо-білих тонах, біли сніжки та сині стрічки. Візерунки на них нагадують стилізовані орнаменти, які можна зустріти на вишиванках. Тому попри прохолодні відтінки, ялинка виглядає теплою та затишною.

3. Slim & ArtisticСтрунка та артистична зелена ялинка Бейберрі немов зійшла зі сторінок модних журналів. Це топмодель серед ялинок! Вона прикрасить інтер’єр та додасть у нього яскравий ялинковий настрій. Природність образу ми підкреслили, використавши підставку у вигляді стовбура, що виглядає, як справжнє дерево.Ялинкові прикраси ми скомбінували злегка еклектично, проте усі разом вони створюють безсумнівну гармонію. Цей стиль точно сподобається творчим особистостям та представникам креативних професій.

4. Red Hot StylishКолір! Тільки погляньте на цю вогняно-червону красуню. Насичений колір і пухнасті гілки роблять ялинку ефектною, незабутньою, привертаючою увагу і просто казковою.Червоний чудово поєднується із золотом, стаючи разом ще більш пристрасними та розкішними. А підібрана у такому ж кольорі оригінальна підставка-олень подвоїть WOW ефект.

5. Peach FuzzКазкова штучна інтер'єрна ялинка Тедді трендового пудрово-рожевого відтінку з ефектом засніженості. Ідеальна для тих, хто любить персиково-рожевий!Ми обрали для неї персиково-рожеві ялинкові кульки та кольору тіффані. Таке поєднання допомагає обом кольорам розкритися ще краще. А додавши прозорі підвіски у вигляді бурульок, завершили картину зимової казки.

До Нового року залишилося значно менше часу, ніж здається. Ми запрошуємо вас уже зараз подбати про те, як ви його зустрічатимете. Щороку ми збираємо унікальну колекцію брендових штучних ялинок, які готові стати родзинкою вашого святкового інтер’єру.

Виберіть ідеальну новорічну красуню та декор у ZELENA, адже зараз ви можете робити це без поспіху і з насолодою від процесу.

Читайте також
Збереження...