Романтичні сніданки та вечері: деталі сервірування

Романтичні сніданки та вечері: деталі сервірування

Романтика - це щось високе, хвилююче і незрозуміле, що народжується раптово і з часом виростає на щось більше, якщо говорити про романтичні почуття. Це бажання дивувати, радувати, захоплювати, влаштовувати приємні сюрпризи, дарувати подарунки. І чудово, коли виходить цю романтику стосунків зберегти. Одним із способів прояву таких почуттів та їх збереження є романтичні сніданки та вечері. Про них поговоримо трохи докладніше, а саме – про сервірування.

Романтика в деталях сервірування

Як життя складається з днів, хвилин, годин, миттєвостей, і романтика складається з маленьких, але важливих деталей. І щоб організувати для коханої романтичний сніданок, не обов'язково замовляти його доставку з найдорожчого ресторану.

Іноді достатньо заварити її або його улюблений чай і подати його в гарній чашці тонкого французького фаянсу. До чаю можна запропонувати круасан, печиво макаронів або тістечко. І у вас вийде сніданок у Парижі на двох! І все це зробили подробиці.

Сучасне сервірування не зобов'язує суворо дотримуватися правил. Вона змінюється, як і все у цьому динамічному світі. Тож відступати можна і навіть треба. Адже нас дивує та приваблює те, що виходить за звичні рамки. Тому рекомендуємо переключити увагу з кількості, порядку та правил розміщення посуду, приладів та бокалів на декор та аксесуари - на наші романтичні деталі.

Про сніданок ми вже говорили, перейдемо до вечері. Постеліть гарну скатертину. Вона може бути класичною білою або кремовою, ошатною та святковою, а може бути веселою та романтичною у сердечках.

Щоб здивувати, можна використовувати оригінальні прилади та аксесуари. Наприклад, вибрати морську тему та реалізувати її в сервіруванні за допомогою деталей:

  • кільця для серветок у вигляді коралів,
  • свічник у вигляді морської зірки,
  • прибори у формі щупалець восьминога,
  • блюдо для салату з рибками або морськими жителями.

Або подаруйте один одному вечерю в Італії, обравши сервірування в лимонно-сонячному сицилійському стилі. Такий сюрприз особливо цінний узимку, коли яскраве сонце – рідкісний гість.

Таку ж історію можна розповісти не про море, а, наприклад, про квіти, вибравши посуд, аксесуари або декор на флористичну тематику, наприклад з орхідеями.

Не забудьте про квіти

Ви помічали, що коли на столі з'являються квіти, чарівним чином змінюється не тільки сервірування, а й перетворюється весь інтер'єр? Доповніть сервірування вазою із квітами. Адже це той самий випадок, коли без букета із ZELENA не обійтися.

Букет повинен вписуватись у загальне оформлення сервірування, підтримуючи його колірну гаму. Тоді вся картина вечора виглядатиме розкішно. Адже гарне сервірування задає настрій ще до початку вечері та покращує смак страв!

Вибирайте, яким буде Ваш романтичний ранок чи вечір, дивуйте та радуйте свою другу половинку. Даруйте цінне разом з ZELENA!

Читайте також
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Кохання досконале. Воно чисте, тендітне, ніжне, хвилююче, божевільне, смішне та зворушливе. Кохання дарує ейфорію, розбурхує мурашок на шкірі, зава...
Як не всім людям підходить один фасон одягу, так і не всім квітам підходить та сама ваза. Полімерні, металеві, керамічні, фарфорові, скляні вази дл...
Збереження...