У День закоханих – квіти із ZELENA!

У День закоханих – квіти із ZELENA!

Кохання досконале. Воно чисте, тендітне, ніжне, хвилююче, божевільне, смішне та зворушливе. Кохання дарує ейфорію, розбурхує мурашок на шкірі, заварює каву вранці, зустрічає з роботи, запалює свічки, прибирає всі тривоги та турботи одним поцілунком. І, звичайно, дарує букети квітів!

Мільйони червоних троянд, жовті тюльпани, соняшники, білі троянди, конвалії, лаванду, рожеві троянди, хмаринки бузку - всі квіти світу, що оспівуються в піснях і не тільки. І для кожної жінки кохання знаходить особливі квіти, що підходять саме їй, і збирає їх у розкішні букети.

У День закоханих квіти мають бути лише із ZELENA!

Найкращий спосіб висловити кохання, вигаданий мільйони років тому, - подарувати букет квітів. Це найщиріший вираз почуттів. Найбільш багатогранне та віртуозне, як "Вальс квітів".

Флористи ZELENA зберуть саме той букет, який найкраще описує Ваші почуття та порадує Вашу кохану. До метеликів у животі, тремтіння в колінах, дихання, що збилося, і всього того, про що пишуть у романах. Тільки це буде в реальному житті, Вашому та Її.

Букет буде ідеальним:

  • для кращого у світі приводу,
  • створений найкращими флористами,
  • з найкращих квітів.

Коли ж дивувати коханих, як не на День святого Валентина?

Подаруйте їй вишуканий квітковий коктейль із екзотичних кольорів. Або здивуйте свіжістю весняного букета з півонями або ранункулюсами, цілою хмарою кохання. Вона любить тюльпани чи мімозу? А, може, обожнює анемони та гіацинти? Флористи ZELENA складуть із них WOW букет. Або цілий кошик квітів!

Цей ідеальний букет можна доповнити розкішною вазою, красивою фоторамкою, аромасвічками або м'якою іграшкою, шкіряною скринькою для прикрас або ефектним чайним набором для її улюбленого матча. А ось дарувати щось без квітів – не найкраща ідея.

Тому подбайте заздалегідь про букет і зазирніть в галерею ZELENA, щоб свято вдалося і не затьмарилося розчаруванням. Вибирайте найкраще для коханих та даруйте цінне!

Читайте також
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Збереження...