Wisteria Gold - нова колекція від Michael Aram вже у ZELENA

Wisteria Gold - нова колекція від Michael Aram вже у ZELENA

Ми з радістю ділимося новиною – галерея подарунків ZELENA вже представила у своїх салонах нову колекцію від всесвітньо відомого американського скульптора та дизайнера Майкла Арама – Wisteria Gold.

Wisteria Gold - Золота гліцинія

Колекція Wisteria Gold (Золота гліцинія) американського дизайнера Майкла Арама з'явилася, як результат захоплення автора красою кучерявої лози гліцинії або вістерії. Її, здавалося б тонкі та слабкі, стебла витончено переплітаються один з одним, ростуть, поділяються і знову з'єднуються, зберігаючи при цьому свою індивідуальність.

Вишуканий символ кохання від Michael Aram

Michael Aram бачить у цьому переплетенні стебел символіку кохання та особливого єднання. Ось як він сам описує свою колекцію: «Я думаю про лозу, як про символ кохання, коли бачу, як воно росте, - з витонченістю, життєвою силою та потужною енергією».

Будь-який предмет із цієї прекрасної та символічної колекції – вишуканий подарунок коханій людині для особливого випадку. Але ми привезли не тільки нову колекцію, а також поповнили та розширили асортимент вже представлених у нас лінійок Ocean Reef, Twist, Calla Lily.

Calla Lily – ідеальний подарунок для пари!

Колекція була натхненна красою ніжних кольорів. Архітектурна, вигнута, вишукана форма квітки дуже сильна, і в той же час неймовірно чуттєва. Калла асоціюється з весіллями, оскільки символізує чистоту та невинність, а дві квітки у предметах колекції символізують пару, спілку двох сердець. Тому вона стане чудовим подарунком для пари, наприклад, на весілля чи його річницю.

Колекція Twist

Ця колекція натхненна ідеєю, що ціле може бути набагато більше, ніж сума його частин. Коли різні елементи об'єднані в щось одне, вони набувають зовсім іншого звучання і навіть велич. Разом вони сильніші та красивіші. А в повторюваних елементах взагалі є якесь своє особливе диво.

Ocean Reef - краса моря, застигла в металі та склі

Колекція Ocean Reef (Океанський риф) створена завдяки чудовій красі моря та його мешканців. З їх несподіваними та яскравими формами. Ідеальний подарунок для закоханих у море!

Природні форми, поєднання металів, дерева та скла, концептуальний декор – складові фірмового стилю Майкла Арама. Загляньте в галерею подарунків ZELENA за особливим подарунком для особливої людини!

Читайте також
Мама, матуся, мамуля, муся, ма. Так ми з перших місяців життя називаємо найріднішу та близьку людину - маму. Ніхто у світі не може замінити її, ні ...
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
З чим у вас асоціюється Великдень? Про що ви думаєте, коли вимовляєте чи чуєте це слово? Напевно, в пам'яті виринають пухнасті кролики, курчата і, ...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Збереження...