Жеоди кварцу - застигла краса та чари природи

Жеоди кварцу - застигла краса та чари природи

Кварц - приголомшливий мінерал, який приваблює інтерес людей з моменту відкриття. І це не дивно, адже він буває найрізноманітніших кольорів і має найдивовижніші властивості. Гарний, неповторний та просто чарівний камінь! В ZELENA Ви можете купити статуетки з кристалами кварцу у вигляді жеоду, а що це таке, ми зараз розповімо.

Жеоди - застигла краса природи

Жеоди - це сферичні, овальні, округлі утворення в гірських породах, внутрішні стінки яких заповнені кристалами. Їх розміри можуть бути різними: від кількох міліметрів (тоді вони називаються мигдаликами) і до 1 метра в діаметрі (у цьому випадку їх називають печерами).

Найчарівніші - жеоди, усередині яких містяться кристали кварцу. Немов печери з незліченними скарбами!

Імператриця Уругваю - найбільша жеода у світі

Нижче на фото представлено жеод з кристалами аметиста (різновид кварцу). Називається вона «Імператриця Уругваю». Це найбільша жеода у світі! Її висота – 3,27 метра, і важить вона 2,5 тонни. Знаходиться жеода в Музеї Кришталевих печер Атертона (Crystal Caves Complex), за 50 кілометрів на захід від м. Кернс, Австралія.

Приголомшлива картина, погодьтеся. Немов портал у світ казок та чаклунства.

Магічні властивості кристалів та жеод

Жеоди – це не просто гарні кристали. Вони мають ще й унікальні магічні властивості. Унікальні неповторні форми цих мінералів ідеально вписуються в інтер'єр. Вони стають оригінальною окрасою меблів.

Відповідно до східних навчань, жеода приносить у будинок матеріальний добробут і є запорукою щасливого майбутнього. Існує цікава прикмета. Якщо подарувати людині 1 жеод, значить знайти в його обличчі друга. Дарування 3 жеод допомагає закохати в себе людину всією душею. 2 жеоди - золота середина, що зміцнює дружні стосунки і приваблює до будинку свого господаря щастя. Також пара жеод є символом родючості.

Статуетки-жеоди, завдяки своїй формі, збирають енергетику всередину, проходячи через кристали кварцу, вона очищається, змінюється, структурується і випромінюється у простір у чистому вигляді, наповнюючи його позитивною енергетикою. Також вважається, що жеоди захищають від негативного впливу та допомагають уникнути серйозних наслідків псування та пристріту. Навіть маги і шамани, використовують їх у своїй практиці для посилення чаклунських здібностей.

Кварц також позитивно впливає на органи дихання, полегшуючи перебіг простудних захворювань. Його кристали сприяє залученню кохання (рожевий кварц), удачі та багатства в будинок (жовтий), допомагає розвивати уяву та фантазію, активізує розумову діяльність (зелений та димчастий), оберігає від згубної тяги до алкоголю (фіолетовий). Не мінерал, а просто скарб!

Коли потрібний незвичайний подарунок

Шукаєте незвичайний подарунок? Виберіть статуетку-жеоду кварцу. Заряджена Вашою позитивною енергією та добрими побажаннями, вона стане надійним захисником і оберегом, навіть якщо самі Ви в це не вірите.

Читайте також
Мама, матуся, мамуля, муся, ма. Так ми з перших місяців життя називаємо найріднішу та близьку людину - маму. Ніхто у світі не може замінити її, ні ...
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
З чим у вас асоціюється Великдень? Про що ви думаєте, коли вимовляєте чи чуєте це слово? Напевно, в пам'яті виринають пухнасті кролики, курчата і, ...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Збереження...