Як вибрати свою ідеальну штучну ялинку: Покрокова інструкція

Як вибрати свою ідеальну штучну ялинку: Покрокова інструкція

Щоб вибрати штучну ялинку було ще легше, ми підготували коротку покрокову інструкцію з рекомендаціями.

Коли краще купувати ялинку?

Це дуже важливе питання. Якщо Ви любите розмірене неспішне обслуговування та доставку протягом години, рекомендуємо звертатися до нас у вересні-жовтні. У цей період уже всі ялинки з нашої колекції прибули, вибір максимально широкий і ще немає ажіотажу. Це стосується і моделей ялинок, і розмірного ряду. У цей період Ви маєте можливість обирати з найкращого, а не того, що залишилося.

Який колір вибрати?

На фото ялинка з колекції Дуглас Блю

Про ялинку якого кольору Ви мрієте? Пройдемося за кольорами

  • зелена – рекомендуємо звернути увагу на такі колекції: Бейберрі, Відень, Арканзас, Тромсе, Керрінгтон, Джорджія, Кентуккі, Макаллан, Брістл, Бедмінстер;
  • блакитна - зверніть увагу на ялини Дуглас Блю, Макаллан, Букінгем;
  • біла, червона або рожева - тоді Вам сподобаються ялинки з колекцій Тедді
  • засніжена - подивіться ялини Андорра, Гамільтон, Орегон, Шеффілд, Чендлер, Фростед Нобл, Толга, Малберрі (ця ялинка не зі снігом, а з ефектом інею).

Яка форма ялинки Вам подобається більше?

На фото ялинка з колекції Відень

  • Конусоподібна, ідеальна рівна пишна форма? Це ялинки Бейберрі, Дуглас Блю, Бедмінстер, Гамільтон.
  • Максимально схожа на лісову ялинку? Вам сподобаються ялинки Відень, Андорра, Арканзас, Макаллан.

Якщо простір обмежений, рекомендуємо пристінну ялинку Макаллан або струнку Бейберрі та Дуглас Блю.

Яка хвоя подобається – довга чи коротка?

На фото ялинка з колекції Бейберрі

Якщо Вам подобаються ялинки з довгою пухнастою хвоєю, як у сосни, зверніть увагу на колекції Бейберрі, Брістл, Дуглас Блю, Кентуккі, Орегон, Чендлер.

Для поціновувачів природної краси та короткої хвої, рекомендуємо колекції ялинок, максимально наближених до натуральних – Бедмінстер, Відень, Макаллан, Арканзас, Букінгем, Тромсе, Керрінгтон, Джорджія.

Якої висоти ялинка Вас цікавить?

Радимо відштовхуватися від висоти стелі. Ялинка повинна бути нижчою, а також мати запас на висоту верхівки. У середньому висота верхівки становить 20-30 см.

Із вмонтованим світлом чи без?

На фото ялинка Відень із вбудованим світлом Dual Infinity Lights

Вбудоване світло - набагато ефектніше використання гірлянди окремо, і це не тільки про економію часу, а й про ідеальний розподіл лампочок. Самостійно так розташувати гірлянду неможливо.

Майже в кожній колекції ялинок у нас представлені моделі з вбудованим світлом: Бейберрі, Відень, Джорджія, Макаллан, Брістл, Дуглас Блю, Андорра, Гамільтон, Малберрі, Бедмінстер.

Холодне чи тепле світло?

На фото засніжена ялинка з колекції Гамільтон

Якщо Вас цікавить ялинка з холодним світлом – це Гамільтон. Вона є як із холодним вмонтованим світлом, так і з теплим. У холодному варіанті підсвічування вона виглядає як блакитна ялинка, а в теплому, як зелена. Всі інші колекції - з теплим білим світлом або з різнокольоровим підсвічуванням.

Якщо прикраси для ялинки у Вас у теплих тонах, то і підсвічування варто обрати тепле.

Хочете з різнокольоровим вмонтованим підсвічуванням?

На фото ялинка з колекції Бедмінстер

Це ялинки з вбудованим світлом Dual Color та Dual Infinity Lights. І там, і там 9 режимів світіння, включаючи тепле біле світло, але в ялинках з Dual Infinity Lights лампочки дуже маленькі і їх у 2-3 рази більше.

Є ще ялинка Джорджія з червоно-білим вбудованим світлом. Виглядає дуже святково і вишукано.

На фото ялинка з колекції Джорджія

Всі кроки по вибору ялинки легко пройти за допомогою фільтрів: просто задайте параметри, що Вас цікавлять, і система підбере варіанти. Виберіть ідеальну новорічну красуню та декор у ZELENA і створіть свою різдвяну історію. Адже часом дорослі потребують казок сильніше, ніж діти. Даруйте цінне разом з ZELENA!

Читайте також
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Кохання досконале. Воно чисте, тендітне, ніжне, хвилююче, божевільне, смішне та зворушливе. Кохання дарує ейфорію, розбурхує мурашок на шкірі, зава...
Романтика - це щось високе, хвилююче і незрозуміле, що народжується раптово і з часом виростає на щось більше, якщо говорити про романтичні почуття...
Збереження...