Подарунки мамі на День Матері

Подарунки мамі на День Матері

Мама, матуся, мамуля, муся, ма. Так ми з перших місяців життя називаємо найріднішу та близьку людину - маму. Ніхто у світі не може замінити її, ні в кого немає такої посмішки, ніхто так не пахне, не хмурить брови і не сміється. Так хочеться поділитися з мамами тим теплом та любов'ю, які вони дарують нам усе наше життя. Тому подарунки на День Матері важливі.

Що подарувати мамі?

Кожна мама неповторна. У своїх смаках та уподобаннях, хобі, захопленнях, слабкостях. Подарунки також для різних мам – різні. Ніхто, крім її дітей, не знає жінку краще (хіба що чоловік).

Пропонуємо ідеї жіночих подарунків, а ви зможете зрозуміти, який або які підходять саме для Вашої:

  • букети, квіти в коробках, квіткові композиції, оберемки квітів;
  • аромати для дому - аромадифузори, аромасвічки, аромакамені, спреї-парфуми, лампи Берже;
  • декоративні об'єкти - оригінальні фігурки, статуетки, вази, горщики для квітів, свічники, скарбнички, картини та настінний декор;
  • фоторамки - великі, маленькі, інкрустовані камінням, натуральним рогом, обтягнуті шкірою або лаконічні та вишукані;
  • текстиль - скатертини, пледи, подушки, покривала, одяг для дому;
  • посуд для ідеальних сімейних посиденьок за сніданком, обідом або вечерею;
  • скриньки для прикрас - для подорожей та інтер'єру.

Квіти для мами із ZELENA

Квіти - це прекрасний подарунок сам по собі. Адже любов і ніжність найповніше можуть висловити лише квіти. Вони такі ж ніжні та трепетні, як жінка. Можна спокійно обмежитись букетом. Це буде вишуканий подарунок мамі – легкий та запашний. А ось дарувати щось без букета – спірна ідея. Наші флористи зберуть чудовий букет із найкращих квітів і порекомендують до нього вазу. Асортименти ваз у нас найширший, тому ми зможемо підібрати її саме для Вашої мами.

Подарунки, подарунки та ще раз подарунки

Якщо Ваша мама любить наповнювати будинок приємними ароматами, тоді підберіть їй щось із нашої багатої колекції французьких ароматів для дому від світових брендів. Це може бути ароматизована свічка в мармуровому свічнику, аромадифузор у скляному або порцеляновому виконанні, ароматизуюча та очищаюча повітря лампа Берже або набір ароматів до неї, якщо у мами вже є така лампа.

У разі, коли мама захоплюється колекціонуванням статуеток, у нас знайдеться щось їй до смаку – у нашому асортименті є милі балерини, дітки, рибки, птахи, тваринки. Кришталь чи кераміка, полімер чи скло, дерево чи порцеляна? Вибирайте, у нас це все є.

Найрізноманітніші вази, горщики для квітів, свічники, скарбнички, настінні картини, панно та інші предмети декору порадують серце мами-прикрасниці, що створює домашній затишок. Також вона оцінить гарні фоторамки. Чим дорослішими ми стаємо, тим сильніше хочеться бачити обличчя рідних та близьких, особливо коли зустрічаємося рідко.

Якщо мама в пошуках текстилю для дому чи дачі - подушок, скатертин, покривал, - у нашій колекції Ви знайдете ідеальний для неї подарунок. Якщо мама любить збирати всю родину за великим столом, вона точно оцінить скатертини та підстановочні серветки для ідеального сервірування, а також посуд з тонкого фаянсу для сніданків, Лімозької порцеляни (і не тільки) - для обідів та вечерь. А для любителів меду та бджіл у нас є окрема колекція з бджілками. Такий посуд та аксесуари дарують, дбайливо зберігають та з любов'ю використовують.

Скриньки для прикрас - дорожні або інтер'єрні - ще один варіант подарунка мамі на День Матері. Вони бувають різних розмірів та форм, різного кольору, виготовлені з різних матеріалів та оброблені по-різному. Це може бути компактна скринька-клатч або об'ємна багатоярусна скринька з безліччю відділень. Для дому та для подорожей.

Який би подарунок для мами Ви не шукали, вибирайте серцем, тоді він точно буде в ціль. А ми красиво запакуємо і доставимо його у призначений час і за вказаною адресою, щоб Ви змогли порадувати її незважаючи на жодні перепони, тисячі або сотні кілометрів та інші перешкоди. Вибирайте та даруйте найкраще разом з нами. ZELENA - даруйте цінне!

Читайте також
Пориньте у весну разом із великоднім декором з колекції ZELENA. Завдяки красивим тонам і відтінкам, відчутним текстурам і чудовим деталям святковог...
Красивий великодній декор - це ті важливі деталі інтер'єру, які його перетворюють, наповнюють особливою атмосферою і створюють настрій. Запалена св...
Кохати жінку – особливе почуття. Стільки віршів та балад складено про кохання. Здивувати та порадувати кохану подарунком - одночасно легко і ...
Кохання досконале. Воно чисте, тендітне, ніжне, хвилююче, божевільне, смішне та зворушливе. Кохання дарує ейфорію, розбурхує мурашок на шкірі, зава...
Романтика - це щось високе, хвилююче і незрозуміле, що народжується раптово і з часом виростає на щось більше, якщо говорити про романтичні почуття...
Збереження...